Bands

Vrienden van Art Brut Biënnale

Word nu vriend van de Art Brut Biënnale. Hiermee steunt u niet alleen de expositie van het werk van Art Brut kunstenaars maar ook alle andere activiteiten tijdens de Art Brut Biënnale. U kunt ons op de volgende wijze financieel ondersteunen.U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL83RABO0130431648 t.n.v. Stichting Art Brut Biënnale onder vermelding van Vrienden Van Art Brut Biënnale.

Tevens ontvangen we graag een email met onderwerp "deelname Vrienden Van Art Brut Biënnale" met daarin uw voor- en achternaam en het gesponsorde bedrag vermeld De Stichting Art Brut Biënnale is door de belastingdienst aangewezen als Culturele ANBI. Dit betekent dat u bij uw belastingopgave over 2020 onder giften, 125% van het geschonken bedrag mag vermelden. Zie hier registratie Belastingdienst.

Art Brut Vriend € 10,- 


U krijgt een eervolle vermelding op de website.

Art Brut Meer € 25,-


U krijgt een privé rondleiding buiten de openingstijden in aanwezigheid van een kunstenaar en een eervolle vermelding op de website.

Art Brut Extra € 50,-


U krijgt een privé rondleiding buiten de openingstijden in aanwezigheid van een kunstenaar en een eervolle vermelding op de website.

Art Brut Top € 100,-


U krijgt een kunstwerk naar keuze uit onze speciale collectie, u krijgt de mogelijkheid om met voorrang deel te nemen aan een workshop naar keuze, een privé rondleiding buiten de openings-tijden in aanwezigheid van een kunstenaar en een eervolle vermelding op de website.