Bands

Denktank

De Denktank bestaat uit art brut kunstenaars/bestuursleden/begeleiders/ vrijwilligers en elke maand wordt een overleg gepland. Bij elke overleg is iemand de voorzitter, de notulist zorgt voor de notulen en agenda punten. Dit rouleert bij elke vergadering. 

Dit denkteam heeft onder andere de naam van de expositie bedacht, een promotiefilmpje gemaakt en ideeën geleverd voor de workshops en podiumacts. De naam van de expositie 'Tuin der Lusten' refereert aan de geheel eigen wijze waarop kunstenaars door hun werk wijzer worden, hun grenzen kunnen overschrijden en eigenwijs zijn in het navolgen van hun eigen doelen. 

Zeer recent is het mooie idee ontstaan om tijdens het evenement dagelijks een journalistenteam te vormen met als opdracht de muurkrant te vullen. De denktank levert ook input voor het educatieve programma, de openingsact en bedenkt belangrijke randvoorwaarden zoals de behoefte aan een Art-Brut-Biënnale-maatje voor sommige kunstenaars en rustige werkplekken. Kortom de denktank is de inspiratiebron voor de Art Brut Biënnale!

Leden Denktank:

Art brut kunstenaars:
Robby Delson, Dennis Zanoni,Thomas Verlaek, Daniël Charles Oostdam, Gido Kranenberg, Remco Donker, Eli Kleine, Robert Schepers, anders Brinksma
bestuursleden:
Elvira van Eijl, Kristin Ribbert, Mojgan Lisar
begeleidsters/ vrijwilligers: 
Nien​ke Morshuis, Erna ter Hare